Roligt och tråkigt.....

Först det roliga: Quiri och jag tävlade lydnadsklass 2 i fredags den 6 juni. Kunde gå hur som helst, kändes som "rutan" och fjärrdirigeringen inte satt alls. Men gjorde ingenting på dagen, ingen träning och ingen fysisk aktivitet att tala om. Som förberedelse innan vi skulle ut på Apellplanen gjorde jag 2 sättanden på fjärren och belönade upp med bollen, det fick räcka...

Och till vår stora förvåning, VI VANN!! Och dessutom med fina poäng. "Bara" 7 på aporteringen men annars som lägst 8,5 på de andra momenten. Slutpoäng 175,5. Är så GLAD! Annars är inte lydnadsklasserna med dess "petiga" bedömning våran grej riktigt, trodde vi ja!

Sen det trista: Quiri har ngt fel med benet eller om det sitter i ryggen, vet inte ännu. Ska till fysiokliniken på fredag kväll. Har målat upp världens tråkigaste bild av vad det kan bli, är så orolig. Kan vara slut på vårt tränande och flängande kanske....? Hoppas på klart svar på fredag. Hur som helst är hon halt till och från nu och har skrikit till vid ett par tillfällen och drar upp benet under sig. Är skitnervös nu så fort vi ska promenera, vill inte att hon ska göra så, är otäckt.
Återkommer med mera om detta efter fredag.

COOOOLINGAR!

COOOOLINGAR!Quirkan och "grannpojken" Robin. Träningskompis och lekkamrat. Corvetten tillhör mattes kompis "Mr T", en veteranbil från -76, riktigt härlig bil!

RSS 2.0