SNYGGAST!

SNYGGAST!

HELG med massa rräning och annat kul!

Ska bli såååå skönt med långhelg! Slutade lite tidigare idag så körde ett lydnadspass på vår "privata" apellplan här hemma. Ska inte säga för mycket men tycker kanske det börjar hända saker med krypet... Kastade sig fram bara första försöket och höll hyfsad possition sedan och ganska rakt!

I morgon blir det träning på klubben med sillunch efteråt, ska bli super trevligt. Dessutom har vi fått lov av klubben att köpa in en filmkamera så det kan bli filmning även i morgon, ska fundera ut vilka moment som jag skulle vilja ha med, är lite osäker. Sedan bär det ut på landet på Påskafton, ska bli jättekul att träffa brorsan och "Hottan" igen, var ruskigt längesen. Har tänkt mig spårträning både lördag och söndag där ute men vädret får väl vara med och avgöra... Är så JÄ.......LA trött på skitväder, hade ngn sagt till mig i oktober att vi skulle ha novemberväder hela vintern men kallt och lite snö i slutet av mars hade jag gått i idè!!!!! Fast det är ju nästan vad jag gjort i vintras...... Hur som helst vet man att det går åt rätt håll, snart är det slut på semestern och hösten är här.....!*asgarvar*

Längtar nu till tisdag då vi ska till stallet igen, höfterna MYCKET bättre efter insats från skicklig massageterapeut (TACK Patrik!)så ska rida och ha skitkul med Sally då!

Vi längtar dit...

Vi längtar dit...

Stallfredag

Jag och Quiri hade stallfredag igår igen. Men ingen Robin var där!! Slår vad om att hans matte var ute på något fuffen=) Tänkte rida ut denna gången och testa hur Sally funkade där för att i framtiden kunna ta med Quirkan.

Sally kändes totalt hel-mysig och var pigg och allert utan att vara bråkig, svarade bra på hjälperna. Tyvär blev det inte mycket av med ridningen, mest skritt..... Högra höften är helt "fuckad", klarade lugn trav men höll på att dö i galoppen :-/ Blev mest skritt..... Sally trodde inte jag var riktigt klok när vi kom tillbaka till stallet, åt inte ens av höet, kunde inte tro det var sant att vi inte skulle göra mer kul! Stog och hängde ut genom boxdörren och var ur-söt (fast hon bet ju efter mig emellanåt, men det gör inget!).

Ska ta något inflammationshämmande eller ngt ett tag och se om det blir bättre, annars får jag väl gå till läkare. Men benet är knepigt, får liksom inte med mig det riktigt när jag ska gå och kan absolut inte springa!! Hoppas på bättring om några dagar. För den delen kommer nog Sally vara skitarg på Quirkan om hon ska med på turerna, hon biter efter henne också! *hi hi hi* Kan bli kul ridturer!


Sån här är tydligen jag, Jenka!

"Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar." (ett test på zapera.com)

Stämmer till stor del tycker jag nog, VAD TYCKER NI?

Det sjuka är att jag och syrran fick samma personlighetsprofil av 16 olika! Ja vi är ju släkt ju....8-)


Stallhund

Jaha, så har Quiri blivit stallhund då! Eller håller på att skolas in som det alla fall. Hon skötte sig fint mot katt och hästar och hade superkul med en Mellsnschnauser, Urax. Robin var så klart också där och visade hur man ska betè sig i ett stall=)

Vi kommer säkert tillbringa många härliga timmar med jobb och pyssel i det gamla kära Norbystallet, har saknat att mocka!!! Är nog nyttigt både för mig och Quirkan att ha lite kul och umgås UTAN att för den skull träna, jag känner alla fall att det ger Quiri mycket att få lite nya "input" i livet.

Q fick ligga i bilen och hålla koll över stallplanen medans jag red, vågar inte så här på en gång ha med henne, men blir nog så senare, alla fall när jag rider på banan. Gullig liten häst, Sally, men gissa om jag är slut i kroppen nu... Kunde knappt gå när jag satt av! Men det är som att cykla, kändes inte att det gått 2,5 år sedan sist och Sally är precis samma storlek som min älskade Solfaxi.

Kommer säkert komma stallhistorier här framöver!

Quiri och kompis (lillebror=) L

Quiri och kompis (lillebror=) L

Kan det vara pollenallergi? Redan!

Måste nog vara allergin som har börjat och ingen förkylning jag drabbats av. Blir bara värre och värre med åren, måste skaffa riktigt bra piller, orkar ingenting som det är nu.

Jaaa, vad gör man...?

Ute i regnet idag och lade två spår åt Quirkan. Ett kort med lite näring i och 2 apporter och ett längte med 4 apporter. Hade bestämt mig för innan att testa om hon tänkte komma in med pinnarna UTAN att jag tjoade och så när hon plockade upp dom.

Men ICKE! Hon kastade en blick på mig med apporterna i munnen, (som om hon väntade på att jag skulle göra ngt ballt) släppte dom sedan då jag avvaktade med boll och så tills hon kommit in till mig, och spårade snabbt vidare. Känns lite osäkert inför tävling, kanske inte är sådan terräng att jag alltid kan se henne just den sekund hon plockar apporten, måste ju se hur man sätter fötterna också!

Ska fundera ut något bra angående detta. Kanske ha ligg-, sitt-, eller stanna-markering??? Spåret är i sig så självbelönande för henne att det är svårt att göra avbrottet med apporterna mer värt än det...

RSS 2.0