ANNANDAGS-SPÅR OCH UPPLETANDE

Slut på julvilan!

Till Kågarån med Malin och Barbro idag. Härligt väder, inte för varmt och inte för kallt.

Uppletandet får jag jobba med. Vet inte riktigt vad som rör sig i Quiris huvud..... Men hon och jag går ut tillsammans och lägger ut ca 3 grejer och går tillbaka och skickar. Tror det kan funka. Kan vara bra att köra med 2 saker kanske, så långt var hon fullt på det klara med vad hon skulle göra, tredje var kanske tveksam, men hon plockade den så klart. Vi får se vart det leder, men tror hon måste vara HELT säker på vad som ska göras.

Spår 1:    2 pinnar och slutpinne. Upptagsruta. Går ut snett först och gör om. Går ut och tar bakspår. Låter henne "flamsa" lite innan jag tar tillbaka och gör om. Hyfsat fin i spåret trots att det är det första. Känns rätt rutinerad, hyfsat tempo och tar pinnar och vinklar bra.

Spår 2:   Lite längre och svårigheter. 4 pinnar och slutpinne. Går ut fint och tar bakspår. Låter henne snurra runt en hel del och hon jobbar och försöker fixa det men hon verkar så bergsäker på att det ska åt det hållet....??? Tar tillbaka och tar rätt håll. Går som en klocka hela spåret, reder ut svårigheterna på löpande band. Korsar djupt, brant dike och vinklar höger på dikeskanten på branten. Är supernoga då hon kommer fram till diket och kollar av ordentligt. Hade korsat diket tillbaka bara kanske max 20 meter bort och var rädd hon skulle vinda in och gina, men ICKE!!! Lite markskiften också mellan bergsknallar, skogsväg mm, inga problen för Quiri.

Spåren fick ligga i ca drygt 3 timmar, tror detta är av stor vikt för Q för att bli noggrann och jobba som hon ska.

Mycket nöjd med hennes arbete, men man kan ju undra över detta med bakspår????

Trevliga fikastunder med Malin och Barbro hann vi med också:-)!!!

//nöjd med det mesta, undrar över lite...

Kommentarer
Postat av: Malin & Laser

hmmm... det där som du kallar för "hyfsat" skulle jag vilja kalla för "super"!

2008-12-26 @ 17:23:57
Postat av: Ingela

Din lilla hundnörd!!!

2008-12-27 @ 22:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0