DAGEN EFTER:-)

Ja så är man då "dagen efter" (uppflytt förstås;-).

Känns riktigt skönta att ha fått uppflytten, måste nog säga att om man ser till träningstimmar, pengar och fokusering så var vi nog värda den...;-)

Men vet precis vilka mer jag har att tacka för att vi är där vi är idag och som har gjort att sååå mycket fallit på plats för mig och Quiri.

1 MALIN och självklart alla andra träningskompisar. Utan Malins peppning och otroooliga energi som gjort att jag sopat trötthet under mattan hade detta nog inte gått.

2 Fina tips från Jimmy Söderbäck på momenten fr.sänd, krypet och skallet. Bara ventilerade vad vi hade för "problem" i dessa moment och han slog huvet på spiken med detsamma utan att ens sett oss utföra dom. Ska inte glömma vårt "specialupplägg" i uppletet också, den idèn kommer också från Jimmy:-) Inte att förglömma hur man kan använda jakt för att få bort startskall på t ex apporteringarna, funkade direkt

3 Monica Henriksson, Kennel Rapport. Tack vare henne har vi inga ljud längre på fria följet! Där kan man också snacka om att slå huvet på spiken, 3 min på apellplanen så ser hon vad problemen är, helt knas!!:-)

Men helt sjukt, fick kommentar "ngt seg" på fria följet, är det ngn som känner Q som över huvud taget kan tro på detta!!!??? Men faktiskt har jag nog ett läge då jag måste hitta den atomfina balansgången mellan lugn Q och lite ärtigare Q i fria följet, ingen lätt utmaning...;-)

Men så en kalldusch idag...... Hade bokat tid för Q hos vetten idag för att kolla hennes tänder innan hon e för gammal att söva säkert och så tänkte jag. Vet ju att de är lite nedslitna och haft lite på känn att hon kan ha ngt litet problem. Vetten bara kollar och säger att detta ser INTE BRA UT! Remiss till tandspecialist på Strömsholm, blottade tand-pulpor och tand som skaver mot annan tand. Fatta vad det måste göra ont och ändå jobbar hon så fint för mig... Förmodligen ligger hon så högt i drift så hon inte känner ngt när hon jobbar, måste va så för vetten sa att hon förmodligen hade j...kligt ont så fort ngt nuddade där... Känns inget bra, lilla Snurfan....

Foten är svullen fortfarande men kan gå rätt obehindrat så länge jag inte behöver vicka eller vrida den i vissa vinklar och det är plant underlag, blir bra med lite lugnare tempo ngn vecka framöver och hoppas både jag och Quiri är fix och färdiga och "friska" sen!

// nu ska vi bli hela både jag o Q men försöka ha kul innan dess också:-P

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack, tack, uuuh... jag blir generad!



Inte kul med tänderna. men tandspecialisten säkert komma med något mer konkret som känns lite mer lugnande!

2009-04-27 @ 22:00:39
Postat av: Johanna & Canis & Lupus

Så kul att ni blev uppflyttade till ELITEN:

Ett stort GRATTIS kommer från oss i väster.

Tråkigt att ni int kan följa med, men förstår dig.

Hoppas vi ses snart igen.



Hälsningar från en annan halta lotta.

skadat knä = Kryckor :-(.

2009-04-28 @ 21:24:35
URL: http://www.rapportscanis.se
Postat av: Ammi

Hihi, vi måste helt enkelt träna mer, har ju pga vinterns astmabesvär inte kunnat träna något, men nu hoppas jag att vi får upp ångan. Ska lägga spår som en tok framöver. :).



Usch, det där med tänderna lät inge kul :(. Vilken kämpe hon är din vovve. Njut av uppflyttningen, den är ni väl värda hurra :).



Hälsningar Ammi, Gossip och Bautakanonen

2009-04-29 @ 15:34:53
URL: http://www.knorrsvans.se
Postat av: Danijela

Allt bra?

2009-04-29 @ 15:39:57
URL: http://danijelaandric.blogg.se/
Postat av: Monica H

GRATTIS!!!!!

Hade det på känn att det skulle gå finfint:)

Har lite fler tips på lut....

2009-04-29 @ 22:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0