UPPLET IGÅR OCH LITE LYDNAD IDAG

Igår var Malin sjyst o ställde upp med lite figge i uppletanderutan, kör bara korridor, ser absolut ingen anledning att tänka om upplägget som det är nu!

Quiri skötte sig fint, liiiite väl mycket spring kanske om man ska kommentera något, men jag är nöjd med henne.

 Högremomenten idag och lade krutet på:


Ingångarna på ink m ställandena. Micklade inte sååå mycket med dom men belönade med jakt på bollen 2 gånger.


Inkallningen på frammåtsändandet, kommenderade in fot och belönade med boll så fort hon är i position.


Krypet var GRYMT FINT!
  Ja vad ska man säga.....

Lite väl studsig i skallet men lade krutet på att skälla jämnt och länge då hon visar tendens till att lägga av själv om det dröjer för länge. Helt ok på slutet.

Tricksade med ingångarna på tungen, men..... Något är fel, antingen med en riktig konflikt OSS emellan eller att hon har ONT ngnstans i munnen, har STORA problem att ha en fint gripande, man ser på hela Quiri att detta inte känns bra... Hon håller den så löst, så löst... Vi ska till veterinären på måndag tack o lov för att kolla munnen, lika bra känner jag och har känt ett tag. Ska bara brassa på trycket på tungen på fredag (i morgon blir det spår) och inte bry mig så mycket om ingångar, risken finns att vi får problem på tävlingen på söndag annars. Känner redan efter idag att JAG har en "hangup" på detta moment då jag är osäker på om Q`s mun är ok.

Trevlig hund överlag idag, vi har det äckligt kul och mysigt när vi tränar för tillfället!!:-)
(fast en liten notering, är hon inte liiite hetare i kampen nu, svårt att kampa mjukt med henne, är hon på väg "upp" igen??)

//det var det=)

Kommentarer
Postat av: Malin

Fina bilder! vi har spårat ikväll. Laser har faktiskt visat upp några väldigt trevliga sidor. Han har varit väldigt duktig att gå med jättelåg nos hela vägen och söka kärnan hela tiden. Men tempot har varit rena pensionärstempot.

2009-04-22 @ 20:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0