KLÄTTRING IDAG-VÅRA KLÄTTERBACKAR PÅ BILD!

"Dödsbacken" Syns det hur brant och lång den är??

Slätare backe som tål att galloperas uppför.

Finns också backar med lite skogsterräng, har man tur måste man hoppa över stock i uppförsbacken. Men här GÅR vi uppför.


// bra för våra rumpor:-)

Kommentarer
Postat av: Malin & Laser

har du provat dödsbacken än?? Nästa vecka, efter tävlingen så ska jag och lasse också klättra :) då får ni sällskap!

2009-08-21 @ 09:37:51
Postat av: Jessica

Oj, tror vi ska följa med er i backen nån dag...Min rumpa behöver nog en sådan backe minst en gång varje dag fniss

2009-08-21 @ 20:23:10
URL: http://www.pixilixi.net
Postat av: Ammi och Gos

Hejs! Tack för hälsningen i vår gästbok. Japp, vi har också blivit uppflyttade till elit, men ska inte tävla förrens i vår. I höst tänkte jag ägna mig åt LKL III-tävlande. Hilfe :).



Lycka till med elittävlandet, ni är så duktiga!



Vi kanske ses på klubben någon dag?



:)

2009-08-22 @ 12:30:02
URL: http://ammiaro.blogspot.com/
Postat av: Barbro m Livia&winnie

Vi saknar er också skall du veta. Kul att ni har börjat klättra. Precis vad vi också har gjort. Det finns en slalombacke i Ulricehamn och där tillbringar vi en hel del tid. Winnie far upp och ner som en toke när hon får vara lös. Livia och jag tar det lite lugnare. Meningen är ju att det skall gå sakta och metodiskt. Winnie har något fel i en käke som vi skall kolla den 3/9, så vi ligger lågt med bitarbetet tyvärr, den hakar upp sig när hon gapar stort.Hoppas vid gud att det går att åtgärda. Tränar IPO med ett gäng killar, blandat boxer/schäfer/rottis två gånger i veckan och det går så sakteliga framåt. Jag får ju inte kampa med henne så länge som vi inte vet vad det är, så vi får belöna med köttbullar istället och det gör att träningen blir annorlunda.

Albumet var en jättefin present som jag kikar i lite nu och då och blir nostalgisk. Skall försöka få börja arbetsträna snarast så att man får lite sociala kontakter också. Har bestämt mig för att försöka få plats på Granngården. Bra ställe, har liksom mycket av det man behöver och så får man väl kanske lite rabatt också och det gör ju inte ont.

Ha det gott!

Babs m tjejer

2009-08-24 @ 23:26:44
URL: http://www.jipotimas-livia.com
Postat av: Malin & Laser

Nu när jag kollar på bilderna så ser det ju ut som att den så kallade dödsbacken var den vi tog som nr 2 i måndags ;) Det är den som syns från parkeringen va i själva gropen på vänster sida? Halt var det på alla gröna växter iaf, ngt med grövre mänster på sulorna rekommenderas till fötterna!!!

2009-09-14 @ 22:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0