LYDNAD PÅ KBK 1/1-2009

Träffade Malin på KBK för ett superbra träningspass!

Började med fria följet. Körde samma upplägg som sist men med mycket hög fart emellanåt. Så kul att Malin också kunde se skillnaden som jag kände, tack Malin för tipset! Quiri var som klistrad i kontakten och minimalt med trängningar och tro det eller inte, en TYST Quiri.

Inkal m ställande utan belöning bakom. Ett superfint stopp!

Framåtsändandet är ok. Ligger på gränsen att vara för snabbt, men håller vi oss inom gränsen har vi nog 8:a i betyg. Q är alla fall rätt säker på riktningen nu.

Krypet kändes fint. Ligger nu med en helt annan inställning och possition. Tränar vänstersväng.

Bra skall med lite studs i fram.

Bra fart i tungapporteringen men kan tänka mig lite högre tryck ändå.... Får träna ingångarna på sidan om ett tag till och kampa järnet när hon har hämtat apporten.

Tränade uthoppet över hindret, måste få iväg henne längre om hon ska klara tillbakahoppet. Är lite tveksam till hur det ska gå med hoppet på fullhöjd, hon känns lite "ovig" med det, kan det vara åldern??

Körde därefter Laser med grymma resultat även där. Superbra och fokuserat pass för bägge hundarna, är så glad och nöjd med våra små "sessioner", ger OTROLIGT mycket!

Avslutade med fika och eftersnack i stugan. Var är alla andra människor? Är det bara hundnördarna som tränar under jul och nyår??!! :-)

// härlig känsla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0