SPÅR OCH UPPLETANDE BROBY BACKE

Tog oss ut till Broby Backe idag tillsammans med Robin och Ami. Var grymt sugen på att prova varianten som Jimmy beskrev i uppletandet.....!

Gjorde 2 smala uppletande-korridorer. Ami gick ut och gömde sig då inte Q såg och vi gjorde vår ritual med ingången till stigen på tävlingsmässigt vis. Ger klartecken till figuranten att visa sig och bolla och leka med föremålet. Släpper det sedan så att Q ser och kommer in mot stigen med öppna händer för att Q ska se att grejen ej är med. Skickar därefter Quiri.

Hon gick ut fint alla skick på bägge rutorna, tror detta sätt blir skitabra, KÄNNS bra alla fall!! Får köra på detta ett tag.

Hade lagt ett superkort spår med upptag på fält. Klockren i upptaget!!! Spårade intensivt med rätt högt tempo, måste fundera på om läge att lägga gotta i spåren i början igen.

Sedan ett skogsspår med upptag. Gick ut snett första skick och tog tillbaka, fint ut sedan och bakspår..... Tog henne till spåret och hon tar det fint. Ngt för intensiv spårning så hon går över ngr vinklar med ca 2 meter men har en grym teknik för detta så förlorar inte många sekunder på detta, är nog rätt bra. Gick över första pinnen!!?? Har ingen aning om varför, för hon sprang rakt över den?? Men tog de andra fint. Är nöjd med hennes jobb men ska tänka på insatser med godis för att sänka tempot i början, verkar som det gav effekt då jag gjorde det, så får köra på det igen!

// skön förmiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0