SPÅR PÅ LÖSHOLMEN

Lade spår på nyslagen äng bakom stugan idag. Gräset låg i platta rännor och spåret korsade tvärs över på stor del av spåret. Upptaget låg i vinkel som "bjöd på" framspår. Liggtid: 2 timmar. Under dessa 2 timmar SPÖREGNADE det!

Tog upptaget fint och var behärskad. Men problem redan efter ngr meter då spåret gick snett över hö-strängarna. Och så fortsatte det, har aldrig sett Q ha så svårt i ett spår, trots att hon faktiskt koncentrerade sig bra. Tog trots detta sina 3 pinnar och blev dessutom så himla glad över att hitta dom, ngt positivt i det kluriga:-). Hade till och med svårt att få tillbaka henne på spåret efter att ha belönat en pinne, bara ville greja mer med mig!!?? Hmmm....? Men vi tog oss till slut och hade partaj där, nu måste det spåras i veckan som kommer, JAG behöver få ngr spår i benen där allt funkar som det ska, känns rätt knepigt nu, har aldrig upplevt henne så här på 3 år. Men sist hade vi ju problem p g a löp och rabiat beteende (så inget av detta idag) men 2 spår som inte känns 100-procentiga räcker för att jag ska bli "knas":-)

På det igen i veckan! Nu e vi igång!


// knas-spår:-)

Kommentarer
Postat av: Malin & Laser

Som vi sa tidigare idag: Inget att bry sig om! Nu har alltså även du fått lära dig hur det fungerar att spåra på nyslagen vall!!!! :P

2009-07-05 @ 19:54:09
URL: http://malinkarlsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0