UPPLETANDE OCH KORT LYDNAD

Körde uppletande vid Statoil med, som vanligt, Malin och Laser:-) igår kväll.

Lade 3 smala korridorer efter varandra, en sak längst ut i varje. Malin fick figga på första men körde utan figge på de andra 2. Quiri verkar verkligen ha fattat konceptet med att alltid gå rakt ut, kändes väldigt säker på sin sak. Vek av ngt på ett av skicken men hejdade henne då och hon rättade till sig fint då och fortsatte rakt ut, duktig. Laser hade breddat ngn av rutorna ngt:-) men Q verkade inte bry sig om det. Mycket nöjd med övningarna!

Sedan åkte vi till klubben för ngr lydnadsmoment. Tränade stegen, en del godis, sedan utan godis och sedan överraskade med ngr godis uppepå igen. Känner att Quiri inte får börja öka farten för mycket så får göra lite så. Har ALLTID godis på marken efter stegen, funkar bra för att få henne att inte missa sista steget. Men viktigt att ha det på exakt rätt avstånd, att det inte ligger för nära, för då trycks kroppen ihop när hon hittar godiset och ger effekten att hon lämnar stegen på sidan med bakbenen. Men igår gjorde hon rätt alla gånger. Kändes som hon föjlde mig på kommandot "här" lite mer igår, börjar fatta att jag har ngt med saken att göra oxå, stannade henne ngr gånger och matade godis på stegen också. Avslutar nu oxå med att ta upp henne på "här" då hon ätit sista godishögen och när hon är jämsides kastar jag bollen. Riska annars att hon fastnar där nere i gräset på tävling:-)

Körde sedan hoppet med boll utlagd. Är inte så klurig så hon ens fattade att den låg där då Malin lagt ut den (utan att Q såg) utan trodde snarare att Malin hade den (såg att hon fick den). Men tricksade lite med detta och Malin den smarta kom med en idè och här är slutsatsen: När vi ställt upp säger jag "bollen" i stället för titta, verkar som hon får mera drag över då. Och kommer att funka även på tävling ju!! :-)

Idag får vi se om det blir ngn träning över huvud taget, har så jäkla ont i halsen, i natt kunde jag inte svälja alls.....Men kanske ngt bättre nu.

// nöjd efter gårdagskvällen




Kommentarer
Postat av: Malin & Laser

Ja det är inte varje dag man spöar skiten ur Rapport's Laser i uppletande!!! ;)

2009-07-11 @ 21:16:19
URL: http://malinkarlsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0