LITE LYDNAD IGEN!

Dax att börja trimma lite lydnad igen:-) Q är i höglöp men börjar kännas lite mer normal äntligen så vi tog oss ner på Ekebyplanerna i värmen för att checka av lydnadsmomenten.

Ff: helt tyst och superfin! Helt otroligt "med" trots lekande fotbollskillar på 2 sidor om oss, tittade en gång men annars nästan läskigt vad hon är med mig.... Fortfarande en bra bit kvar på stegförflyttning bakåt men jobbar på.

Ink m ställ o lägg: Något sänkt tempo (varmt!) men fina stopp.

Fr sändande: tränade fokus frammåt och det funkade bra. Lade lite extra tryck på kommandot för att se om hon kan galoppa ut ngr steg och det funkade idag, tre gallopp ut och sedan trav, bättre än bara driva ut alla fall:-)

Kryp: följde med bra i start. Provade belöna med boll en gång, men inte bra, trängde direkt när vi skulle krypa igen. Känner att vi behöver hitta VÅRT tempo, lite ojämt och då blir hon lätt hög, matte måste få detta att flyta bättre.

Skall: lite jobbigt att skälla i värmen:-) Tränade längden, gjorde det bra flera gånger.

Metallen: triggade en gång och släppte fram henne. Lät henne komma in med den och avlämna, gjorde det helt ok. Sedan en full-apportering, fint gripande och ok in. Har temposänkning, men vågar inte trixa för mycket med det, gjorde ett fint gripande utan lek idag!

Skippade tungapporten då hon var rejält varm, tar den en annan dag!

Blev många vattenpauser för både matte och hund. Inget långt lydnadspass men nu är vi lite med på banan igen alla fall!!!!n :-)

Kommentarer
Postat av: Malin & Laser

härligt att du känner att du kan köra henne igen! JAg ska försöka släpa mig ut för lite lydnad nu =)

2009-06-29 @ 21:42:48
URL: http://malinkarlsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0