LITE SPÅR, LYDNAD OCH LEK SISTA VECKAN

I tisdags träffades jag och Malin med doggsen och lade spår och ett upplet. Uppletandet gick strålande, gjorde som vi brukar med figge och på ett skick kastade Malin ut en "nära-grej" som Q var tvungen att passera på vägen in, ville se om hon skulle byta. Men ICKE!:-) Däremot hade hon nog noterat den för hon klippte den på nästa skick.

Spåret var sådär får man säga. Provade en ny variant på upptaget som blev pannkaka, Quiri betedde sig inte alls som hon brukar men tror löpet kommer när som helst. Fäste sedan endast halvbra i spåret, upplevde henne som lite flamsig eller nåt...

Lydnad igår på KBK med Malin. Gjorde inga utmanande grejjer utan körde moment med mycket draghjälp och belöningar. Visade upp lite för Malin var vi ligger idag i de olika momenten, uppdatering kan man säga inför vidare träning, var ett tag sedan vi körde ihop:-) Visade stegförflyttningar och hur vi jobbar med dom, gick fint.

Körde sedan en slät inkallning och därefter frammåtsändandet. Fick rya på henne en gång på ett stopp, kan vara bra ibland... Hade lagt ut kraftig draghjälp med kampstockar i bägge ändar, behöver mecka ett tag med detta. Visade sedan krypet med kommendering, gick fiiiint det:-) Vinklarna bra, tyckte hon blev lite hög ngt steg men det såg inte Malin så jag vet inte. Skallet var superfint! Ett bra lydnadspass, nöjd!

Idag har jag köpt en ny leksak, som en rund grej som vi kan ha när vi simmar på landet i sommar, den flyter nämligen. Men varit ute och lajjat lite med den nyss, lade den och en till sak på toppen av pulkabacken och Quiri fick hämta dom ngr gånger, flåsigt värre nu:-)

// trevliga dagar med Quiri, käääärlek:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0