VETERINÄRBESÖK

Ja vad ska man säga.....

In på Ultuna idag till tandspecialisten efter besöket hos en "vanlig" veterinär förra veckan som sa: OJ OJ OJ när han såg Q`s mörka prickar på hörntänderna:-(

MEN! Blev hemskickade :-) Är INTE tandpulporna som syns igenom, fick noga beskrivet av en trevlig veterinär vad som hänt och händer i Quiris tänder. Ska ha noga uppsikt men bara att köra på som vanligt annars. Lite moooorrrr till den andra vetten som både gav lugnande till Q så hon somnade (hade kunnat kolla utan...) och som lyckades skrämma upp mig med remisser och en massa ojjande....

Tina Mannheimer som vi träffade idag hade inga planer på lugnande utan både undersökte och pillade med instrument i Q´s tänder ändå, bra vette och snäll hund:-)

Ska i fortsättningen börja ifrågasätta vettar som ska ge lugnande bara för att över huvud taget ta i Quiri, vart med om att de gjort det för att kolla i öronen, inte klokt ju!

Nu är det bara att köra så det ryker med träning och latjolajbans!!!!


// flera 1000 kronor rikare och träningssugen:-)

Kommentarer
Postat av: Malin

JÄÄÄ!!! Nu kör vi så det ryker!

2009-05-07 @ 12:59:08
Postat av: Ami och Robin

GRATTIS Quiri och Jenny till det goda beskedet! Jag har alltid ifrågasatt veterinärer som ska ge lugnande i onödan, t.ex. när det ska tandraspas. Ingen av mina hästar har fått lugnande och de står så snällt och låter sig raspas. En gravid vet kom till stallet och gav Plutos hästar lugnande för att hon var just gravid och utan att fråga Pluto som dessutom fick betala. Då får man väl låta bli att åka ut till häst om man känner en sådan osäkerhet.



Vi ses ikväll!

Ami och Robin

2009-05-07 @ 13:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0