UPPDATERING AV LITE AV VARJE

Vrit lite dött på bloggen men har faktiskt pulat lite med hundarna ändå. Fast har varit halv-vissen över helgen och måndag-tisdag, hostat som en galning, men det skiter ju Quiri och Mischa i!

Spår: Bägge hundarna har fått 2 spår var sedan jag skrev sist. Spåren gick i IPO-style, alltså korv i varje steg, tror det kan vara bra för Q med och passar bra när man är vissen själv. De fick varsit spår på KBK på gräset längst bort av planerna, Mischa är inte allt för lugn i spåret, rätt het faktiskt men äter sin korv, kör på så här, behöver tas ner en del, får bli IPO-style på henne tills läget förändras.

Lydnaden: Idag körde vi lydnad på KBK. Mischa är bara för bra! (och tur e det för hon var billig innan, brytit sig ut ur sovrummet och slaktat ännu en blomma och sin leksakskorg=sur matte.....
Vi tränade läggande och sitt stanna kvar och jäklar vad hon tar in saker fort och verkligen vill förstå. Leker bättre med trasan nu, känns att hon har fler riktiga tänder nu:-) Och bättre kommer det bli! Fin i kontaktövningarna och fortfarande inte lättstörd alls, härligt.

Quiri fin i fria följet, pular på där. Trälade på med frammåtsändandet och körde ink m ställ på kort avstånd och belönade ställandena då de var sämre än de bruklar sist vi tränade, fina idag. Filade på krypet, det känns som det funkar bra och är på en stabil nivå, men det ska man kanske inte säga, då börjar det väl strula;-) I skallet gungar hon en del i bak har jag en stark känsla av, men sitter med hela haserna i, ska nog inte bråka för mycket om detta, men vi får se jur det utvecklar sig. Körde ngr hopp med "titta bollen", tragglar vidare med det.

Inatt så fick Mischa sova utanför buren för tycker det är så lugnt med hundarna nu. Mys, mys tyckte Mischa! Vaknade vid 1 och gick på toa, då låg 2 schäfrar brevid mig som sällskap i sängen;-) GOSIGT!

// det rullar på!

Kommentarer
Postat av: sara

Hej!

Ska du till klubben något nästa vecka på dagtid?

Tänkte om vi skulle träna något..

//Sara

2009-11-05 @ 08:53:39
URL: http://www.riesens.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0