MISCHA OCH QUIRI-DAG TRE.

Lite rapport:

Idag fick Mischa och Quiri vara själva hemma ngr timmar på morgonen. Mischa i sovrummet, utrymt men med korg med fäll i, Lasers bur med fäll i och en hög med leksaker. Kompostgaller för och matta till Q alldeles utanför (ifall hon skulle behaga hålla Mischa sällskap...:-)

Rätt spänd när jag kom hem för att se vad M hade gjort för åverkan med tanke på vad hon gjorde med de mjuka delarna att ligga på i bilen... (småsmulor). Endast lite sugmärken på en fäll och Lasers fäll var utdragen ur buren, DUKTIG FLICKA!

Var ner en kortis på KBK och tog ut Mischa själv en stund på planen. Hon är rätt kontaktsökande och vi gick lite följa-övningar och sitt-kontakt och lite inkallning, mysig, KÄRLEK :-) Quiri fick gå lite fritt följ och ngr inkallningar "bara för att", jättehärlig!

På lördag ska vi ner och träffa träningsgruppen, då ska jag vara lite mer strukturerad och leka lite mer med Mischa och köra igenom Q ordentligt. Mebn måste erkänna att jag känner av stressen: när M är i bilen, dåligt samvete. När Q är i bilen, dåligt samvete. Men kommer nog lätta när vi landat lite i varandra och börjat komma igång och lärt känna varandra alla 3! Mina tjejer gillar verkligen varann och det känns helt underbart att faktiskt Q blir som en valp hon med:-) Sköter sig jättefint inomhus båda två. Vill vara nära farmor :-)




Kommentarer
Postat av: Jessica

Ååååh, hon var ju så mysig och gosig - det lilla trollet :-)



Ses på Lördag igen....

2009-10-14 @ 22:40:17
URL: http://www.pixilixi.net
Postat av: Malin & Laser

Väldigt mysigt troll! Fina ihop är dom, mischa och quiri =) Laser håller på å få många brudar i sitt gäng..

2009-10-15 @ 18:06:26
URL: http://malinkarlsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0