IPO-SKYDD, INTRO!

Idag har Mischa fått göra något riktigt kul! Hade hyrt in Mattias Eriksson från Enköpings OG för lite introkurs i IPO-skyddet. Började med lite genomgång vad IPO är för något och sedan kollade vi av hundarnas kapacitet.

Hade starkt på känn att detta är ngt för Mischa, jag menar det är ju såna linjer bakom....:-) Körde hundarna på "kudden" och Mischa gick igång fint med skall då Mattias triggade lite. Fina bett och han kunde också belasta henne med att klappa över ögon och huvud, ställde sig till och med över henne men det sket väl hon i, "min kudde" sa Mischa! :-) Vore sjukt kul att gå vidare med detta, ska kolla runt lite och fnula på det här.... Återkommer kanske;-)

Andra hundar som var med var Malla, Liston, Devlin och Ninja. Kul att se dom i detta arbete också, tror Devlin var den som gick igång mest av de andra. Lilla Ninja (Border collie) tyckte det var grymt kul och så även Malla. Kan använda detta för att stärka upp hundar som inte har så starkt självförtroende tyckte Mattias, är en bra grej tror jag med!

Igår var vi och spårade och körde uppletande med skiftande resultat. Quiri är sjukt "down" så Västeråstävlingen brinner nog inne tyvär... Kan inte träna ngt annat är just spår för tillfället tror jag och ska också banta henne och cykla lite för att få upp flåset. Mischa är nog i höglöp och är lite "klistrig" på mig så tränger lite i fria följet och är allmänt mammig så fort inte Q är med.

Så! Det var lite status för familjen Köhler:-) Vi har det faktiskt rätt bra även fast hormonerna sätter stopp för vår tävlingskarriär för tillfället:-)

// tävlingssugen matte då.....

Kommentarer
Postat av: Ami

Hej!



Vad kul det lät med IPO-grejen! Skulle ha varit intressant att se hur Robin hade agerat, skulle säkert vara bra att stärka honom lite.

Hoppas att du snart kommer iväg på tävling!



Kramar från Ami och Robin

2010-05-03 @ 12:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0