BESÖK PÅ BRUKS-SM I EDSBYN OCH SÅ KLART TRÄNING!

I helgen or vi upp till Edsbyn för att kolla på BRuks-SM och så klart hejja fram Sandra och Nicke. Och det gick bra, blev en andraplacering i söket och blev uttagna till Nordiska! Starkt jobbat av dom!

Nyttig miljöträning för Mischa, fick hänga lite med mig och kolla in allt. Häftigt tyckte hon, massor att kolla på hela tiden! Blev lite för mycket att titta på IPO-skyddet, då åkte hon in i bilen....:-) Självklart var Q med också och tittade, lite mer lätt att ha med, lägger sig och myser. Men så klart blev det mycket ligga i bilen också..... Tur de trivs där.

Hyrde en lägenhet med Sandra, Malin och Laser och Mischa tyckte det var lite FÖR kul att bo med Laser, ville så klart leka. Men lugnt och skönt hela natten, fina hundar alla tre!

Idag startade vi morgonen med en längre promenad tillsammans, lite dåligt samvete för helgen så idag fick det bli desto mer. Sedan en cykeltur med Mischa för att sedan dra till klubben för lydnad.

Mischa riktigt fint fokuserad idag lite längre stunder. Visst med vissa avbrott, men kanske att det börjar lätta nu?

Började med hopp-apport, funkade bra efter 3 skick, var över och tafsade på apporten 2 gånger innan hon fattade att den skulle med:-)

Sedan så var hon fundersam på hoppet i stället (utan apport) men det löste sig till slut. Fick rya lite på sättandena 2 gånger men sen så!

Quiri riktigt trevlig också. Körde fritt följ och lite rutan och kände på lite elitmoment. Ska nog testa att köra rutan med bara 2 koner att passera mellan, Sandra hade den idèn och tycker det verkar vara värt att testa, återkommer om det:-)

På kvällen for vi in till Knivsta bakom badhuset där det finns grusplan och gräsplaner för att lägga spår.

Bägge fick varsit grusspår med lite varierat resultat, men det är ju erfarenheter alla fall.

Sedan körde jag fokusövningar med Mischa, RIKTIGT FIN!!! Även lite ingångar till sidan, funkade fint, lugn matte och trevlig hund, jag måste skärpa mig med Mischa, hon är så grymt het och snabb att jag måste vara filbunke.

Dax för grässpår efter detta. Quiri spårade grymt fint i lite ängsmark och över gångväg där flera passerat, fiiiina vinklar!

Mischa fick på fotbollsplanen och det bästa är hennes markeringar nu. Lite väl nonchalant bitvis i spåret och blev arg en gång och det köpte hon då, krav är vad den lilla flamsan behöver ibland. Kul för vid slutapporten låg en cykelsadel 3 meter bort strax innan apporten, bra störning! Hon vindade mot den men gick vidare, hade redan apporten i näsan, duktig.

I morn blir det lydnad på klubben på morgonen!

// ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0