THIS KEEPS ME GOING!!!

Hade en så helt underbar lydnadskväll i onsdags. Skulle ha onsdagsträningen så passade på att köra mina hundar innan.

Började med Mischa som börjar bli bättre i fria följet nu! Inte lika flamsig utan kan hålla kontakten nu. Lutar sig lite fortfarande men tycker att hon skärper sig när jag korrigerar. Så helt godkänt i alla fall om man jämför med hur det varit sista tiden. Men nu vänder det!

Saktagåendet: (framtida framförgående och frammåtsändande) Börjar gå bättre, liiite roligare att träna detta nu när hon kanske börjar fatta...:-)

Budföring: Fick en helt ny mottagare idag, Staffan Thorman och det var en nyttig erfarenhet, lite tveksamt ut FAST hon visste att han hadde lilla kamprullen. Mera helt främmande mottagare tack.

Hoppet: Grymt fina uthopp! Gick sedan åt sidan och körde skick på target med sättande på rätt långt håll, superbra! Fattde snabbt, inte dumt att "testa det här också" ibland, eller hur Sara???? :-P He he he he.....

Satte sedan ihop det, skickade på hopp och lade in sättande på targeten, så JÄKLA snyggt, snabbt så in i bängen. Vad gör inte MIscha för bollen...?;-)

lade plats också med Staffans ungtik, inga problem. Kan numera också skena upp till bilen bakom ladan och hon ligger tryggt. Måpste nu ha tävlingsledare och riktiga tävlingsplatser, är ju det som stör henne, INTE bollar och andra hundar tydligen.

Quiri går rätt hyfsat fritt följ nu, inga ljud alls nästan, bara lite plogning emellanåt. Tragglar på med rutan och fjärren, gick fint till annan ruta i onsdags, KANON!

Tänker köra henne i november och hoppas på att det är en bra dag:-) Hoppas på att kunna starta M i 1:an då också hemma, bara det funkar att starta bägge, så det inte krockar.

I morgon ska vi upp tidigt och cykla för att sedan träna lydnad på klubben. Malin och Laser bjuder på uppflyttningstårta, mums! Hoppas det inte är för varmt, ska tydligen bli det. Vill köra upplet också.

// slut

Kommentarer
Postat av: Sara

Ha ha ha ja kanske ibland är det bra att "bara testa det här också"... ;-)

2010-08-15 @ 20:19:12
URL: http://riesens.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0