SNÖ-BUS

Lite snöbus med voffarna idag, men bara bilder på Quiri blev det. Bägge 2 fullkommligt ääälskar snön, så bara att vara glad:-)

Igår var vi och tränade lydnad på klubben, tyvär massor med snö på planen så ingen vidare kvalitè blev det på fria följ-övningarna. Men för Ami och Robin var det KANON, Ami gick så jäkla bra i den djupa snön att Robin gick som en klocka ett ganska långt fritt följ, med klockren possition och kontakt, underbart att se!!!

Efter detta åkte jag och Malin hem och drog pulka med Q och Laser, Q hade tyvär lite träningsvärk förmodligen så fick inte dra mycket eller långt alls. Men Laser jobbade på så himla fint igen.

Nu hoppas jag på att få till ett riktigt bra lydnadspass innan julaftom på bra underlag, ska nog hitta det ngnstans, kanske IKEA`s parkering?






Kommentarer
Postat av: Ami och Robin

TACK snälla Jenny för att du uttrycker så fint hur du upplevde vårt fria följ i snön! Det kändes verkligen fint också! GOD JUL på er alla tre från Robinpojken och mig, Tim kan få komma med på ett hörn också. Vi saknar dig i stallet faktiskt!

2010-12-21 @ 12:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0