KVÄLLS-LYDNAD KBK

Lite lydnad på klubben i kväll:

QUIRI

Fritt följ, tyst och fin! Är ju smått ofokuserad p g a löpet som verkligen borde komma nuuuu! Men funkade bra, körde med klickern och blev mer fokuserad då plötsligt:-)

Tränade inkallning med ställ och lägg i smådelar. Ink-ställande-belöning, från stå-ink-läggande-belöning och stå-inkallning-belöning vid ingång.  Hade hyfsat bra tryck i ställandena, tänker inte pressa henne mer än det hon gjorde idag, var snyggt men kanske inte fullt lika helhjärtat som hon kan, men tänker lite på hennes kropp.... Läggandena är godkända men ska nog pressa henne liiite mer där, lite väl segt kanske, vi får se. Måste få till sista sträckan och ingången bättre men det hinner vi shejpa till innan ev tävling.

Krypet var fint idag, klickade lite där och tror jag ska använda det i krypet, höll possitionen bra och var låg i svängarna. Just idag tränade sig matte på att lyfta blicken ngt, måste få till en så rak gång som möjligt utan att hon börjar tvära.

Körde skallet, ngt het där men tror att hon satt riktigt fint efter en åthutning. Måste hitta ett sätt att ha henne rätt i intensitet inför skallet.

Hoppet tränade vi bara uthoppet på med boll, får se hur det blir i förlängningen senare i vår, men nu har hon tryck ut och tar sig över bra!

MISCHA

Började med övningen att sluta upp vid sidan utan kommando och ta ögonkontakt, funkar rätt fint! Är ju med sin matte på planen den lilla sammetsnosen;-) (annat är det utanför planen kan jag säga...) Sedan lite kontaktövningar och starter som funkade fint! Ska tilläggas att vi hade absolut NOLL störning:-)

Provade lite basicövning inför framförgåendet. Ställde henne, korv 1,5 meter framför, ställer mig bakom o väntar. Hon är lite som farmor, väntar på tillåtelse, jag hade ju sagt stå-stanna kvar.... Men lotsnade efter ngr gånger, höll inte på så länge, får fortsätta så här.

Apporteringen funkade rätt bra. Läte henne komma in och ha mys och även in på kommando apport, släppte då en gång men flera gånger in fint, viktigt att hon kommer in med högt huvud, annars släpper hon. Ska fortsätta så här, känns fint, kul idag var att hon kom in bättre i myset än hon gjort tidigare!!

Fikade med Marie och tog en promp med Mischa och Marie och Yatzy, Mischa är sjukt jobbig just nu i alla situationer utom på planen under träning, suck, jag blir gråhårig och trasig i kroppen, men måste ju bli bättre sen....:-)

// kul att träna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0