MIDSOMMAR PÅ LANDET OCH I KNUTBY



Vickan fotade lite, TACK!!!





Mischa är lika badgalen som Quiri, men jag undviker att kasta pinnar till henne, så hon simmar runt på eget bevåg också! Här vilar hon sig lite framför kameran :-)

Mattes lill-tös...

Quiri fick så klart också bada men inga kort denna gången.

I söndags hade vi stort midsommarfirande i Knutby som är tradition nu. Agneta och Per-Erik är helt underbara vad de fixar för oss! Gott om mark för vad man än vill träna. Per-Erik gick ett spår åt Quiri som hade ngr spetsvinklar och gick i sick-sack en sträcka, hon spårade som en gud och var såååå fin på alla apporter, är en fröjd att spåra med den älskade Quiri!

Mischa fick ett spår på fåltet där alla rastade sina hundar, inga problem för det! :-) 2 vinklar och en böj, spårade fiiiint.Lite svårt första metrarna i böjen men sedan kanon. Gick över första apporten men sade till henne och då markerade hon. Nästa apport riktigt nosade hon upp och markerade, så även den sista! Tror detta med att ta av henne från spåret och leka med boll som belöning har vart rätt koncept, TACK SARA!!! :-)

I fredags åkte jag och Marie upp i Kjelles skog för uppletande. Hade funderat över hur Mischa funkade i detta och hade en idè att testa. Vi vallade en bredare korridor (utan hundar) och jag lade ut 6 saker utan att Mischa var med. Tanken var att hon skulle kanske gå ut en bit alla fall och få vinst.

Direkt när hon kom till rutan och fick på sig täcket så ville hon ge sig iväg!!! Skickade och hon var som en raket. Skickade 2 gånger till och lika fint ut då och plockade grejer! Slutade då, MYCKET nöjd matte;-)
Quiri fick också gå ut, riktigt het och pigg, gick till och med omkull i riset på första skicket:-) Plockade sina grejer på ett väldigt trevligt sätt :-)

Skickade lite budföring i skogen på Marie också. Gick ut på att hon skulle BLI KVAR hos mottagaren. Kampa, kampa och in vid sidan, stabilitet och så kampa, kampa igen, funkade!

Gjorde lika i Knutby med Malin som mottagare, tycker Mischa verkar fatta konceptet, Malin tyckte hon kändes riktigt stabil när hon var hos henne! Kul! Nästa gång kanske man ska prova skicka tillbaka också??

// härlig helg!

Kommentarer
Postat av: Sussie

Va söt hon är, påminner lite om Indra med pälsen runt öronen.

Hon ser så snäll ut.

2010-06-30 @ 21:23:36
URL: http://svindra.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad duktiga ni är på att träna!

Vi ses imorgon!

2010-07-02 @ 07:34:00
URL: http://www.riesens.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0