ÄNTLIGEN SPÅR!!! (OCH LYDNAD DÅ....)

Äntligen! Fick nog av snön och alla månader av ICKE-spårande och åkte till IKEA`s parkering i går kväll tillsammans med Malin. Is, asfalt och lite avskrapat snö med grus på var underlaget, blev rätt besviken och hade inga förhoppningar om hur detta skulle gå, svårt..... Q skulle förmodligen vara superhet och därmed flamsig och fladdra runt och Mischa skulle förmodligen inte fatta ngt med tanke på vad lite vi spårat och hur hon spårade på slutet innan snön kom.

Quiri blev överlycklig då spårlinan kom fram! Skrek och härjade..... Hade lagt ett ca 200-300 m långt spår med näring bitvis men rätt sporadiskt, några vinklar och en böj längst en snövall. Ett litet upptag ngr meter ut.

Gick ut fint och tog spåret efter ngr sekunders undersökande. Attityden under första delen var oslagbar!!!! Dammsög marken, intensiv men "höll i sig", noggrann och svajande svans, har nog aldrig sett henne visa hur nöjd hon var så mycket med hela kroppen! :-) Var skicklig, imponerad! Tappade efter ett tag men gav så klart inte upp utan vi tog oss runt. Synd jag inte lagt kortare så hon kunde haft samma fina teknik hela spåret men gissa om jag var nöjd och älskade Q också!

Åt Mischa hade jag lagt 15 meter med näring i varje steg och kattmat på slutet. Hon tog faktiskt spåret!!!! :-) Kanske har mognat lite??:-P Tuffade på i sakta mak och lade sig på liogg och fick sin kattmat. NÖJD!

Efter det körde vi Laser i lite miljötränoing och lydnad under IKEA-huset, mycket störning och spännande tyckte Laser! Höll ihop fint i lydnaden.

Mischa fick kolla gallertrappa och gick i den men var väl lite spänd men det är ju inte så konstigt. Körde kort lydnad med henne med och det gjorde hon bra!

Idag var det lydnad på KBK och bägge hundarna fina. Q`s kryp är superbra för tillfället! Fick hjälp av Sandra så nu har jag lite nya linjer att följa, kanon! Börjar kännas riktigt bra, är sjukt nöjd för tillfället med vår utvecklig.

// vårkänningar??!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0