TÄVLINGSLEDARUYBILDNING OCH KOMMENDERING

Idag var det praktiska övningar på Tävlingsledarutbildningen som jag går. Lera och vatten på planerna men vi körde på med att kommendera varandra genom 1:ans och Elitlydnadens program.

Jag och Quiri blev kommenderade i Eliten förstås, Q kan inte alla moment men jag körde nödlösningar på ngr så att vi skulle gå att "använda" ändå :-) Var en mycket mild Q idag, är fortfarande inte sig själv men inte så nosig, mera vek och skör..... Ff gick hyfsat, lite ljud då, men inte så hårt tryck med trängningarna. Dumrutan gjorde hon klockrent, finfina Q! Att skicka till en kon först och sedan rutan har vi aldrig gjort, men jag filurade lite där.... ;-) Jag lade in ett "titta" mot konen då vi ställde upp och skickade på ett frammåt och ställde henne när hon var vid konen! :-) Sedan gick det sämre, men fick henne till rutan så vi fick till en avhämtning med inkallning. Samma upplägg på konen inför dirigeringsapporteringen, men tar så klart vilken apport hon vill, har aldrig gjort detta. Men vi hade grymt dåliga ingångar idag, måste fixas då löpet är över.... Samma sak med metallen (var hopp-apport med den) hon vill knappt hålla den, liiiite orolig för tänderna ändå :-S Vittringen: rafsade runt bland pinnarna och kom in tuggandes på en....:-) Taskiga ställanden och lägganden på inkallningen men var sjukt kort avstånd och som sagt, inte "toppade" för tillfället. Quiri imponerade alla med att "hålla ihop" trots pladder emellan och så men sånt passar ju henne bra nu i löpet! :-)

Mischa fick kommendering i 1:an, spännande att se om hon höll ett fritt följ och om hon skulle bli störd av de 4 personerna som pladdrade och rörde sig runt oss. Men ICKE! Brydde sig inte om dom och gick grymt fint i följet! Även språngmarschen håller hon klockren possition!! Klickade ngr gånger och belönade, men fan vad bra hon gick!

Staffan körde en tandvisning ochj hon satt fint kvar brevid:-)
Läggandet och ställandet ska vi jobba vidare med, men fick henne att lägga sig i lerpölarna, det ni!! :-)
Kanoners på inkallningen, kanske liiite fel i ingången men skyller på halman i leran;-)
Lite tugg på apporten.
Kanoners på hoppet! :-)

// Mattes hääääärliga tjejor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0