Jo då..............

....................vi tränar på.

Blir oftast ngt varje dag så klart, mycket som ska hinnas med, så även jobb....:-/ Kul det med men vill ha mer TID!

I dag var vi i "ko-skogen" med Malin och Laser och lade spår. Hade bestämt mig för lång liggtid på Mischa då jag tyckte hon blev rätt hög i nosen tidigare i veckan då vi spårade i skog.

Lade ett spår med 3 apporter, böj, vinklar (flera stycken), bl a en precis en halv meter innan hon skulle korsa ett lerigt cross-spår. Ganska långt också för att vara Mischa-spår. Liggtid 2 timmar och en hel del korv i spåret också.

Mycket nöjd med arbetet idag!!! Bra det, för var lite fundersam efter förra spåret då hon var hög.

Fokuserad med ett mycket trevligt tempo, trevlig svans, fin-fina vinklar. Gick av i någon vinkel men jobbar så grymt fint då så det är nästan bara bra att hon får dessa erfarenheter. Trodde hon skulle jobba sämre (dåligt) mot slutet efter som det var relativt långt men höll hela spåret igenom, kul. Hon inger mig hopp den lilla Mischen:-)

Körde uppletande också med föremål bara längst ut då jag bedömt att det är läge för det igen. Första skicket ut fint men mest spring tror jag, sveper över rutan och poff in till mig. Skickar igen och hon tar ena saken, bra. Sedan blev det svårare, började med beteendet att gå ut men komma in rätt fort igen och man undrar om hon vet vad som fölrväntas?? Var noga med att inte alls ge henne ngn feedback då och då går hon ut igen efter en kort stund. Gick ut flera gånger bra men fick känslan av att hon inte riktigt visste vad hon skulle göra. Så satte henne efter många skick och gick ut och petade på saken, hon såg den inte, vill inte ha för mycket retning. Då gick det bra, ska klura lite på hur långt vi ska backa med retning och sånt till nästa gång.

Quiri fickl ett spår också, men med bara en apport och slut då hon skadade sitt vänstra bakben i måndags då hon störtade i halt golv från typ 1,5-2 meters höjd, IDIOTHOPP från sängen, över hög sänggavel och skruvade sig ut genom sovrumsdörren!!!! Helt galen, så nu försöker jag att inte ha henne att göra okontrollerade rörelser, lätt eller????:-/

Vi hade kosällskap på NÄRA håll då Laser gick sitt spår men han fixade det galant. Men det blev faktiskt lite läskigt då ngr kor med kalvar följde efter oss väldigt närgånget, de hade kalvar också.... Men Laser lade in turbon och vi tog oss där ifrån:-)

På lördag ska Mischa MH:as, ska bli så kul och intressant! Även Ina-Pina ska göra MH, ska bli kul att se hur töserna beter sig:-)

//på återhörandes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0