TRÄNINGSDAG

Idag så for vi tidigt till klubben. Lade ett spår till Mischa med 3 apporter och 4 vinklar.

Sedan vallades en uppletanderuta på fältet. Quiri fick 4 föremål varav hon plockade 3 riktigt fint. Hade svårt med 4:e saken, en grön plast/gummisak, låg djupt ner i gräset längst ut. Men hon jobbade fint, skickade henne säker 5 gånger, skam den som ger sig:-)

Mischa var väl inte klockren, gick gärna på gamla legor och hade svårt med ett näraföremål som låg precis kant i kant med stigen som låg tvärs över rutan. Ska avvakta lite tills löpet är över helt, men tror jag måste köra mera "längst-ut" föremål och kanske till och med lägga in lite retningar en gång.

Micha gjorde spåret fint men tenderade till att vilja springa in med apporterna idag igen, varför blir det så här ibland? Spårade bra, nöjd.

Mischa lydnad: Linförigheten bättre idag!! Mindre trängningar. Platsliggningen tränade jag mest att lägga och gå iväg, MÅNGA gånger..... Har ett grymt fint kryp kan jag säga, bara att det kommer i fel moment:-S

Tränade lägganden, frammifrån och från sidan stillastående. Måste börja om lite där då hon lägger sig skitkonstigt då hon är vid sidan, bara att göra det rätt nu.

Saktagående/framförgåendet tränar vi vidare på, går en ganska lång sträcka nu. Men inte 100 på att hon är 100 på detta moment ännu.

Tränade sedan ingångar, gjorde ngr fina men har tendenser att skutta runt i ingången, inte bra, ska traggla detta ngn vecka nu.

Avslutade med att Annika fick leka med Mischa på planen en stund och även mysa lite med bitstocken, bra att göra med denna lilla tös.

Quiri fick fritt följ och frammåtsändandet. Superkul, frammåtsändandet gjorde hon kalas, likaså ink med ställ och lägg, synd man inte tävlar....:-) Kröp henne också. Kryper bra men tvärar lite framför mig men har börjat pinna på så hon får gott och väl hålla sig undan för mattes fötter! Körde också skallet, studsade rejält på första men gjorde det tävlingsmässigt efter en åthutning ;-)

Hade sedan möte angående Knutbygruppens fortsatta träningar, angående att filma moment och så vidare. Kanske läge att göra detta med Mischas fria följ, kan säker ge lite nu, så ska nog göra det!

// mer träning i morn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0